SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Servis i popravka računara

Ako se računar gasi dok gledate neki video fajl, igrate igricu ili se ugasi tek tako bez pravila?  Racunar neće da se upali?  Racunar startuje, upali se ali nema slike na monitoru?  Ventilatori bruje  Plavi ekran?  Losa slika na monitoru?

Najbitnije je da sami ne pokusavate da popravite kompjuter. Šteta koja tako nastaje, često može da premaši cenu servisa računara, nego prvobitni kvar!

Računari koji dugo ne dolaze na servis ili nikada nisu bili u profesionalnom Servisu Racunara, po pravilu i u većini slučajeva su loše (nikako ) odrzavani. Nestručno ili neredovno održavanje računara kao posledicu ima višestruke kvarove ili oštećenja komponenti. Računar tako ima kraći vek trajanja! Posebno je bitno napomenuti da su podaci na hard disku ugroženi lošim održavanjem računara!

TD elektronik vrši popravku laptop računara, desktop računara, tableta, kompjuterskog hardvera i instalaciju, podešavanje i popravku softverskih instalacija.

Saznaj više o našim SERVISNIM USLUGAMA.

Mi imamo rešenje za sve od navedenih potencijalnih kvarova. Garantujemo kvalitetnan servis i popravku.  Nastojimo da cene popravke budu što pristupačnije.