SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena DC konektora na laptopu

Ako laptop neće da se uključi, ili prekida napajanje kad se pomeri priključak od punjača, verovato je potrebna popravka ili zamena DC konektora.

Kvar na DC konektoru se vrlo lako može pogrešno pripisati problemu sa priključkom na punjaču, jer je opis kvara isti. Samo priključivanjem ispravnog punjača može se odmah utvrditi gde je problem. Pri tome, najbolje je da se izvadi baterija, pa čim se mrdne priključak punjača, trebalo bi odmah da se ugasi laptop ako je DC konektor neispravan.

U našem servisu vršimo popravku ili zamenu DC konektora na laptopu.

DC konektor se pregleda da bi se uočila eventualna oštećenja, a ako ih nema, ponovo ga zalemimo i ojačamo. Ako je potrebna zamena DC konektora, stavićemo originalni deo i dodatno ga učvrstiti tako da bude bolje nego fabrički.

Zamena DC konektora na laptopu je samo naizgled jednostavna stvar, ali svaki serviser zna koliko se to mora obaviti pažljivo kako se ne bi oštetila ploča, da ne govorimo o rasklapanju celog laptopa da bi se došlo do samog konektora.

 

TD elektronik vrši popravku laptop računara, desktop računara, tableta, kompjuterskog hardvera i instalaciju, podešavanje i popravku softverskih instalacija.

Mi imamo rešenje za sve od navedenih potencijalnih kvarova. Garantujemo kvalitetnan servis i popravku.  Nastojimo da cene popravke budu što pristupačnije.