SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena mikrofona

Ukoliko na svom telefonu imate problem sa mikrofonom i potrbna Vam je zamena mikrofona, ne brinite na pravom ste mestu. TD Elektronik Vam nudi brzu profesionalnu i povoljnu zamenu mikrofona na svim modelima mobilnih telefona. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije u vezi zamene mikrofona, ali i nekih drugih kvarova na mobilnom telefonu možete nas kontaktirati ili posetiti naš servis.

 

KAKO DA ZNATE DA IMATE PROBLEM SA MIKROFONOM NA TELEFONU

Ukoliko u toku poziva Vaš sagovornik ne čuje šta pričate; ili vas čuje jako loše u toku poziva kao da odzvanjate; ili sagovornik čuje zujanje u slušalici ili pucketanje sasvim je sigurno da je mikrofon na telefonu dotrajao i da je potrebna zamena.

 

ZAŠTO ODBARATI TD ELEKTRONIK ZA ZAMENU MIKROFONA

Mi se servisiranjem mobilnih telefona bavimo više godina i imamo veliko iskustvo u servisiranju telefona. Redovno pratimo sve trendove vezane za mobilne telefone i prilikom servisiranja mobilnih telefona koristimo najsavremenije mašine i alate. Prilikom zamene mikrofona ugrađujemo kvalitetne delove i na svaki deo, dajemo garanciju kao i na sve naše usluge, u našem servisu osoblje je stručno osposobljeno za rešavanje ovakvih kvarova.