SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena tastature na laptopu

Zamena tastature na laptopu usled prestanka rada tastera ili mehaničkih oštećenja uglavnom ne predstavlja veliki trošak, ali ako je laptop poliven, kvar može biti fatalan za laptop i podatke. Ako ste polili laptop vodom, pivom i sl., pod hitno uradite sledeće…

Izvucite kabal punjača iz laptopa i izvadite bateriju što je pre moguće! Nemojte čekati da se laptop regularno ugasi na Shutdown! Zatim okrenete laptop naopačke i ostavite ga tako da iscuri tečnost. Nikako ne pokušavajte da uključite laptop sledećeg dana niti narednih nekoliko dana, jer ako je prošla tečnost na ploču, ona neće ispariti tako brzo i laptop će prilikom uključivanja biti trenutno spaljen. 

Najbolje je da donsete laptop u naš servis TD Elektronik. Mi čemo proveriti da li je laptop bezbedan za rad ili eventualno postoji potreba zamene tastature.

 

Tastatura se sastoji od više slojeva folija sa kontaktima koje su zaheftane za lim i ako se polije nečim, nije je moguće očistiti, već se mora zameniti. Neke tastature se skidaju jednostavno, čak i bez skidanja šrafova, pa se usluga zamene prilično jeftine. Da bi se uradila zamena tastature kod nekih modela laptopova, potrebno ga je rasklopiti, odvojiti staru tastaturu od panela i uklopiti novu.

Ukoliko je potrebno zameniti tastaturu na laptopu, možete nas pozvati i saznati odmah cenu, kao i zakazati termin za zamenu, tako da ne čekate i ne ostavljate laptop u servisu.

Možete poslati online upit za informacije o zamenu tastature za Vaš model laptopa.

 

TD elektronik vrši popravku laptop računara, desktop računara, tableta, kompjuterskog hardvera i instalaciju, podešavanje i popravku softverskih instalacija.

Mi imamo rešenje za sve od navedenih potencijalnih kvarova. Garantujemo kvalitetnan servis i popravku.  Nastojimo da cene popravke budu što pristupačnije.