SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena ekrana na iPhone mobilnim telefonima

Zamena ekrana na iPhone mobilnim telefonima je jos jedna od usluga koje Vam nudi TDelektronik u Zrenjaninu. Ukoliko posedujete neki od Iphone  mobilnih telefona novije generacije ili neki stariji model, a ekran vam je oštećen, pukao je ili ne radi nikako i potrebna Vam je zamena ekrana na Pravom ste mestu. TDelektronik Vam nudi brzu povoljnu i profesionalnu uslugu zamene ekrana. Vas telefon je u nasem servisu u Sigurnim rukama.
TD Elektronik Zrenjanin 

ZASTO ODABRATI TD ELEKETRONIK ZA ZAMENU EKRANA NA IPHONE MOBILNIM TELEFONIMA

TD Elektronik Zrenjanin  uvek prati sve trendove i novosti vezane za servis mobilnih telefona. U svom radu koristimo samo proverene delove kao i najsavremenije alate. Sa nama Vaš telefon je siguran. Prilikom zamene ekrana na iPhone mobilnim telefonima može se desiti da dodje do nekih dodatnih oštećenja i kvarova na telefonu ukoliko zamenu ekrana ne vrši lice koje je za to sreučno osposobljeno i ukoliko se ne koriste alati koje je sam proizvodjač propisao.

Mi Vam garantujemo da tokom zamene ekrana na Vašem iPhone  mobilnom telefonu u našem servisu ne može doći do raznih ostećenja i dodatnih kvarova. 

KOLIKO TRAJE ZAMENA EKRANA NA IPHONE TELEFONIMA

Svi mi jako teško funkcionisemo bez svog mobilnog telefona, bilo da su neke privatne ili poslovne obaveze u pitanju bez mobilnog telefona je jako teško funkcionisati. Svesni toga svojim klijentima nudimo brzu uslugu zamene ekrana na iPhone  telefonima. Ukoliko želite da ekran na Vasem iPhone  telefonu bude zamenjen u što kraćem roku kod nas možete dobiti uslugu zamene ekrana.

 

CENA ZAMENE EKRANA NA IPHONE TELEFONIMA

Cena zamene ekrana na iPhone  telefonima se često menja zbog nabavne cene delova, a i različita je od modela do modela telefona. Ukoliko želite da se informisete o preciznoj ceni zamene ekrana ili imate jos neko dodatno pitanje za nas kontaktirajte nas, mi smo tu da odgovori na sva vaša pitanja vezana sa servis iPhone telefona.