SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena konektora punjenja

Ukoliko imate problem sa konektorom punjenja na Vasem mobilnom telefonu ili tablet računaru TD Elektronik će otkloniti taj problem brzo kvalitetno i povoljno. Zamena konektora punjanja na skoro svim modelima telefona i tablet računarima. Ukoliko Vam je potrebna zamena konektora punjenja na pravom ste mestu.

 

ZAMENA KONEKTORA PUNJENJA  NA TELEFONU ILI SLIČNIM UREĐAJIMA

 

Kako da znate da vas konektor punjenja ne valja i da  je potrebna zamena ?

 

Ukoliko Vaš telefon ili tablet računar neće da se puni, ili se puni samo u nekom položaju, a kada mrdnete kablić prekida se punjenje, takođe ukoliko se Vaš telefon puni sporo i dugo, velika je verovatnoca da je problem u konektoru punjanja.

 

Situacije u kojima se golim okom vidi da je konektor punjanja oštećen  su jasne i telefon ili tablet morate doneti u servis kako bi se problem rešio.

 

 

 

Situacije u kojima se golim okom  ne može videti oštećenje konektora punjanja malo može zbuniti korisnike, ništa nije slomljeno, a telefon neće da se puni. Ovo se dešava zato što se konektor moze odvojiti od maticne ploce jednim delom pa telefon nece da se puni. To se najčešće dešava  ukoliko koristite mobilni telefon ili tablet računar dok je na punjaču. Desi se da je samo jedan ili vise vodova u prekidu pa se telefon ili tablet ne puni nikako ili se puni sporo. Ovo se moze ustanoviti samo pregledom u servisu.

 

NAJČEŠĆI UZROCI KOJI DOVODE DO OŠTEĆENJA KONEKTORA PUNJANJA 

  1. Grubo rukovanje da konektorom i punjačem. Ovo je ljudski faktor i jedan od najčešćih faktora koji dovode do ostecenja konektora.
  2. Voda u konektoru je isto jedan od čestih faktora koji dovedu do toga da konektor ne radi nikako ili ne radi pravilno. Uzrok ne mora biti samo voda već i neka druga tečnost.
  3. Pogrešan punjač ukoliko pokušate da napunite svoj telefon sa pogrešnim punjačem desi se da se ulaz konektora ošteti.