SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA LED, LCD, PLAZMA TELEVIZORA

OVLAŠĆENI SERVIS ZA TELEVIZORE:

Saznaj više . . .

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Saznaj više . . .

OVLAŠĆENI SERVIS ZA AUDIO TEHNIKU

Saznaj više . . .

ZAMENA I REPARACIJA PANELA NA LED I LCD TELEVIZORIMA

Zamena panela na TV

Reparacija panela na TV

Saznaj više . . .
Search
Generic filters

Zamena baterije

Sta treba da znate prilikom zamene baterije na mobilnom telefonu ili tablet računaru? Ukoliko Vam je baterija dotrajala i vreme je za zamenu iste, najbolje je da posetite TD Elektronik Zrenjanin.

Kako da znate kada je Vasem telefonu ili tablet računaru potrebna zamena baterije?

1. Telefon neće da se puni
2. Baterija se brzo prazni
3. Baterija se nadula
4. Telefon se sam ugasi tokom rada
5. Baterija neće da se napuni do kraja
6. Telefon se greje prilikom rada

 

ZAMENA INTEGRISANE BATERIJE NA MOBILNOM TELEFONU ILI NA SLIČNIM UREĐAJIMA

Ukoliko posedujete neki od novijih modela mobilnih telefona kome je potrebna zamena baterije koja je integrisana u telefonu najbolje je da posetite naš servis. Kako da znate da vaš telefon ima integrsanu bateriju koju ne mozete sami da zamenite?  Ugoliko Vas telefon nema poklopac koji samo mozete skinuti kako bi zamenili bateriju to znači da je baterija integrisana i da telefon morate odneti u servis.  Takodje možete pronaci na interntu specifikacije svog modela telefona i ako je baterija integrisana pisace Vam ovako  “Non-removable battery”.   Skori svi bolji telefoni danas imaju ovakve baterije.

NIKAKO NIJE PREPORUČLJIVO DA SAMI POKUŠAVATE DA OVAKVE BATERIJE ZAMENITE I DA IH POKUŠAVATE VADITI SAMI UKOLIKO NISTE STRUČNO OSPOSOBLJENI ZA TO I NEMATE ODGOVARAJUCI ALAT NE POKUŠAVAJTE SAMI. MOZE SE DESITI SAMO DA NAPRAVITE JOS VEĆU ŠTETU NA TELEFONU PA ČAK I DA ŠTETA BUDE TOTALNA DA SE TELEFON NE MOZE POPRAVITI.

*Primer integrisane baterije na iPhone mobilnom (ili iPad) gde se mora skinuti ekran sa telefona kako bi se doslo do same baterije.